КОМПЛЕКТАЦІЯ
- РEГУЛЯТОР
- КУПОЛ З ДИМАРЕМ
- ШТАТНИЙ ТЕРМОМЕТР
- РЕШІТКА З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ
- КІЛЬЦЕ ВЕРХНЄ
- КОЛОСНИК
- ЧАША ДЛЯ ВУГІЛЛЯ КЕРАМІЧНА
- БАЗА
- ЗАСЛОНКА
ОПИС
BIG GREEN LARGE від легендарного виробника - перша модель грилів японського типу «камадо», які 45 років є лідерами на ринку керамічних печей. Користуючись цим пристроєм, ви можете виконувати різні види термічної обробки на свіжому повітрі: смажити, коптити, тушкувати, томити.
За допомогою термодатчика контролюється температура. Її діапазон коливається від 60 до 350 ° С. Решітка діаметром 46 см дозволить без праці готувати одночасно до 8 стейків різної величини або запікати 2 великі курки. Кличте компанію друзів і похваліться своїми кулінарними шедеврами, створеними на диво-грилі!
Характеристики BIG GREEN LARGE
Якщо бажаєте повною мірою розкрити здібності товарів бренду, вам підійде саме Large - для нього є найбільша кількість аксесуарів. Можливості цього універсалу дуже великі!
У разі, якщо наявної площі поверхні гриля недостатньо, її можна розширити за допомогою спеціальних комплектуючих - дво- або триповерхових решіток, обладнаних для моделі.
Причини придбати керамічний вугільний гриль BIG GREEN LARGE
Апарат від американського бренду призначений як для домашніх заміських ділянок, так і для професійних кухонь ресторанів. Чому Big Green Egg Large користується великим попитом серед покупців?
- Легке транспортування. Обладнання оснащене коліщатками на мобільних ніжках, за рахунок чого його зручно переміщати з одного місця в інше. «Зелене яйце» можна брати з собою в дорогу, відпочинок на природі.
- Функціонування в будь-яких умовах. Температурні умови і опади, зміна локацій не впливають на якість роботи гриля. Все завдяки високій тепловіддачі керамічного корпусу, сконструйованого за технологією NASA.
- Параметри. На великому грилі можна приготувати частування на десятьох осіб. А його висота дозволяє встановити заготовки не в горизонтальному, а у вертикальному положенні. Це економить корисне місце і час, що витрачається на термічну обробку.
- Додання стравам неповторного, ніжного смаку, соковитості і м'якості, насичення природними ароматами.
- Довговічність. Техніка розрахована на багаторазове нагрівання без шкоди для якості.
Щоб приготувати підсмажений стейк в пічці, потрібно розпалити деревне вугілля, розмістити продукти і зняти їх по готовності. Решта за вас зробить пристрій! Купіть Big Green Egg Large і радуйте рідних і друзів смаколиками, приготованими на природі.