1. Підготуйте гриль для непрямої середньої спеки.
  2. Змішайте борошно з розпушувачем та сіллю. Додайте маргарин, розімніть його кінчиками пальців або вилкою.Вимішуйте доти, доки не вийде однорідне тісто. Розкотіть тісто в пласт товщиною 2 см. Склянку або форму діаметром 7 см вмочіть у борошно і виріжте з тіста кружечки. Залишки тіста зберіть, знову розкотіть у пласт (не місіть надто сильно). Усього має вийти 1 2 кружечків. Викладіть їх на змащене маслом лист. За допомогою пензлика змастіть кружечки розтопленим вершковим маслом.
  3. Випікайте кружечки під кришкою в режимі непрямого середнього жару 12-1 5 хвилин, поки вони трохи підрум'яняться. Намагайтеся підтримувати в грилі постійну температуру близько 200 °С. При необхідності повертайте лист. Готові булочки зніміть з вогню та залиште у теплому місці.
  4.  Підготуйте гриль для прямого середнього жару.
  5. Відкладіть у невелику каструлю 5 ст. л. желе з чилі та ростопіть на слабкому вогні. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Обсмажуйте скибочки стегенця під кришкою в режимі прямого середнього жару 4-6 хвилин, поки на м'ясі не з'явиться характерний візерунок, а краї не стануть хрусткими. Один раз перевірте. Двічі змастіть скибочки теплим желе: до того, як перевернути, і після.
  6. Наріжте скибочки стегенця невеликими шматочками. Розріжте булочки навпіл. Вкладіть окіст та залишки желе між двома половинками булочок і подавайте.

ДЛЯ БУЛОЧОК

  • 500 г пшеничного борошна плюс трохи для розкочування тіста
  • 5 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. крупної морської солі
  • 180 г холодного маргарину
  • 350 мл холодної пахти
  • 1 ст. л. розтопленого вершкового масла

 

  • 170 г желе з чилі, гострої або середньої гостроти
  • 1 кг варено-копченого стегенця, нарізати скибочками завтовшки в палець