1. Перемішайте інгредієнти капустяного салату, накрийте плівкою або кришкою і приберіть в холодильник. Перед подачею ще раз добре перемішайте, злийте зайву рідину.

2. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямого середнього жару.

3. Ретельно перемішайте інгредієнти бургерів. Сформуйте чотири бургери завтовшки 2 см. Пальцем або чайною ложкою в середині кожного бургера зробіть поглиблення діаметром 2 см: завдяки цьому вони просмажаться рівномірніше і не деформуються в процесі виготовлення.

4. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Смажте бургери під кришкою в режимі прямого середнього жару 8-10 хвилин, до готовності, але не пересушуючи їх. Один раз переверніть. За хвилину до готовності бургерів покладіть на грати булочки розрізом вниз і злегка обсмажте їх. Перед подачею в кожну булочку вкладіть бургер, на нього викладіть капустяний салат.

ДЛЯ КАПУСТЯНОГО САЛАТУ

  • 200 г савойської капусти, тонко нашаткувати
  • 250 мл томатної сальси
  • 4 ст. л. дрібно нарізаної кінзи
  • 3 ст. вершків

ДЛЯ БУРГЕРІВ

  • 700 г фаршу з індички (краще зі стегенець)
  • 40 г свіжих кукурудзяних зерен
  • 4 ст. л. дрібно нарізаного консервованого халапеньо
  • 1 ст. порошку чилі
  • 2 ч. л. дрібно рубаного часнику
  • 1/2 ч. л.крупної морської солі
  • 1 ч. л. меленої зіри

 

  • 4 зернові булочки для бургерів, розрізати по горизонталі навпіл