1. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямого та непрямого середнього жару. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою.

2. Для сальси помідори та скибочки цибулі змастіть маслом і обсмажуйте під кришкою в режимі прямого середнього жару 6-8 хвилин, поки овочі добре не підрум'яняться. Один раз переверніть. Зніміть із гриля, дрібно порубайте. Додайте інгредієнти сальси, що залишилися, і перемішайте.

3. Для гуакамоле м'якоть авокадо розімніть вилкою, змішайте з нарізаною кубиками цибулею, соком лайма і посоліть. Накрийте харчовою плівкою, щоб суміш не потемніла, та приберіть у холодильник на 1 годину.

4. Готові чилі без кришки в режимі прямого середнього жару смажити 10-15 хвилин, поки шкірка не обвуглиться і не покриється пухирями. При необхідності переверніть стручки, намагаючись не пошкодити їх (поблано краще за інші види чилі зберігає форму при смаженні, тому підходить для фарширування). Викладіть чилі в миску, накрийте харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин, потім акуратно очистіть від шкірки, залишивши плодоніжку. На стручках зробіть поздовжній надріз з одного боку та видаліть білі перегородки та насіння.

5. Чеддер та козячий сир ретельно перемішайте вилкою. Стручки чилі акуратно наповніть отриманою сумішшю та змастіть олією.

6. Покладіть фаршировані стручки чилі на решітку надрізаною стороною вгору і готові під кришкою в режимі прямого середнього жару 6-8 хвилин, доки сир не розплавиться. Акуратно перекладіть лопаткою на тарілки та подавайте із сальсою та гуакамоле. ДЛЯ САЛЬСИ 3 тверді стиглі помідори, розрізати навпіл і видалити насіння 1 невелика головка білої цибулі, нарізати скибочками завтовшки 1 см Оливкова олія 2 ст. дрібно нарізаної кінзи 1 ст. л. свіжого соку лайма 1 ч. л. дрібно нарізаного перцю чилі (краще серрано чи халапеньо) 1 ч. л. великої морської солі ДЛЯ ГУАКАМОЛІ 3 великих стиглих авокадо, очистити, видалити кісточки 4 ст. л. нарізаної дрібними кубиками червоної цибулі 2 ст. л. свіжого соку лайма 1 ч. л. великої морської солі 6 великих стручків чилі середньої гостроти (краще поблано) 250 г тертого чеддера 70 г козячого сиру, розфарбувати