- Перемішайте всі інгредієнти глазурі. Відкладіть 4 ст. л. для змащування м'яса під час смаження.
- Змастіть м'ясо глазур'ю і маринуйте 20-30 хвилин за кімнатної температури.
- Підготуйте гриль для непрямого середнього жару.
- Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Готові м'ясо 20 хвилин під кришкою у режимі непрямої середньої спеки. Переверніть, змастіть глазур'ю та готові ще 25-30 хвилин.
- Зніміть м'ясо з гриля, щільно загорніть у фольгу і залиште на півгодини, потім подавайте на стіл.
ДЛЯ ГЛАЗУРІ
- 150 г пасти з тамаринду
- 5 ст. л. соєвого соусу
- 5 ст. л. тростинного цукру
- 4 ст. води
- 0,5 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
- 0,5 ч. л. гранульованого часнику
- 0,25 ч. л. кайенського перцю
- 12 шматочків із передньої частини свинячої грудинки, всього 1,5 - 1,75 кг