1. Змішайте усі інгредієнти салату. Накрийте салат харчовою плівкою, щоб авокадо не потемніло. До подачі на стіл залиште за кімнатної температури, але не більше ніж на 2 години.
  2. Перемішайте усі інгредієнти пряної суміші. Наріжте м'ясо шматками довжиною 30 см. Змастіть стейки з обох боків оливковою олією, натріть пряною сумішшю та залиште на 20-30 хвилин при кімнатній температурі. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямої спеки.
  3. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Смажте стейки під кришкою в режимі прямого сильного жару до бажаного ступеня готовності (4-6 хвилин - слабкий ступінь прожарювання, м'ясо всередині залишається яскраво-рожевим). Один-два рази переверніть. Зніміть стейки з гриля і залиште на 3-5 хвилин.
  4. Наріжте стейки поперек волокон скибочками в палець товщиною. Подавайте відразу разом із салатом.

ДЛЯ САЛАТУ

  • 1 банка (440 г) консервованої чорної квасолі, промити та обсушити
  • 1 стиглий авокадо, нарізати дрібними кубиками
  • 200 г білої цибулі, нарізати дрібними кубиками, промити в ситі
  • 300 г стиглих помідорів, нарізати дрібними кубиками
  • 2 ст. л. крупно рубаної кінзи
  • 1 ст. л. свіжого соку лайма
  • 1\2 ч. л. крупної морської солі
  • 4 ч. л. порошку чилі
  • 4 ч.л. меленої зіри
  • 1 велика дрібка свіжомеленого чорного перцю

ДЛЯ ПРЯНОЇ СУМІШІ

  • 1 ч. л. меленого чилі
  • 1 ч. л. крупної морської солі
  • 1\2 год. л. молотий зири
  • 4 ч. л. свіжомеленого чорного перцю

 

  • Скирт-стейк з пашини (700 г), зрізати зайвий жир
  • оливкова олія