- Змішайте усі інгредієнти салату. Накрийте салат харчовою плівкою, щоб авокадо не потемніло. До подачі на стіл залиште за кімнатної температури, але не більше ніж на 2 години.
- Перемішайте усі інгредієнти пряної суміші. Наріжте м'ясо шматками довжиною 30 см. Змастіть стейки з обох боків оливковою олією, натріть пряною сумішшю та залиште на 20-30 хвилин при кімнатній температурі. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямої спеки.
- Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Смажте стейки під кришкою в режимі прямого сильного жару до бажаного ступеня готовності (4-6 хвилин - слабкий ступінь прожарювання, м'ясо всередині залишається яскраво-рожевим). Один-два рази переверніть. Зніміть стейки з гриля і залиште на 3-5 хвилин.
- Наріжте стейки поперек волокон скибочками в палець товщиною. Подавайте відразу разом із салатом.
ДЛЯ САЛАТУ
- 1 банка (440 г) консервованої чорної квасолі, промити та обсушити
- 1 стиглий авокадо, нарізати дрібними кубиками
- 200 г білої цибулі, нарізати дрібними кубиками, промити в ситі
- 300 г стиглих помідорів, нарізати дрібними кубиками
- 2 ст. л. крупно рубаної кінзи
- 1 ст. л. свіжого соку лайма
- 1\2 ч. л. крупної морської солі
- 4 ч. л. порошку чилі
- 4 ч.л. меленої зіри
- 1 велика дрібка свіжомеленого чорного перцю
ДЛЯ ПРЯНОЇ СУМІШІ
- 1 ч. л. меленого чилі
- 1 ч. л. крупної морської солі
- 1\2 год. л. молотий зири
- 4 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
- Скирт-стейк з пашини (700 г), зрізати зайвий жир
- оливкова олія