1. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямого середнього жару.

2. Перемішайте усі інгредієнти пряної суміші. Курку, цукіні та кукурудзу змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Курячі стегенця натріть пряною сумішшю.

3. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Готуйте курку та овочі під кришкою в режимі прямого середнього жару: овочі – 6-8 хвилин, а курку – 8-10 хвилин. Курка має стати щільною, а що виділяється при проколюванні сік - прозорим. Половини цукіні повинні бути пружними, а кукурудзяні качани повинні місцями підрум'янитися. Курячі стегна переверніть один раз, овочі - кілька разів. Зніміть із вогню, остудіть.

4. Курячі стегна і цукіні наріжте кубиками приблизно 1 х 1 см. Кукурудзяні зерна відокремте від качанів. Цукіні і кукурудзу змішайте з орегано, часником і соком лайма, посоліть і поперчіть до смаку.

5. Розімніть кубики авокадо і ретельно змішайте їх з іншими інгредієнтами гуакамоле.

6. Тортільї покладіть в один шар на обробну дошку. На одну половинку кожного коржика викладете куряче м'ясо, овочі та сир. Накрийте начинку другою половинкою коржика, гарненько притисніть.

7. Готові кесадильї в режимі прямого середнього жару 2-3 хвилини, не закриваючи кришкою. Один раз переверніть. Зніміть з вогню, викладіть на обробну дошку і розріжте на 3-4 частини. Подавайте відразу разом із гуакамоле.

ДЛЯ ПРЯНОЇ СУМІШІ

  • 1 ч. л. молотого чілі
  • 1 ч. л. крупної морської солі
  • 1/2 ч. л. сушеного орегано
  • 1/4 ч. л. гранульованого часнику
  • 1/4 ч. л. гранульованої цибулі
  • 1/4 ч. л. свіжомеленого чорного перцю

 

  • 4 курячі стегна без кістки і шкіри, кожне по 1 00 г
  • 2 цукіні, відрізати кінці, розрізати вздовж навпіл
  • 2 качани кукурудзи, видалити листя
  • Оливкова олія
  • 2 ч. л. нарізаного листя орегано
  • 1 ч. л. дрібно рубаного часнику
  • 1 ст. л. свіжого соку лайма
  • крупна морська сіль
  • свіжелотий чорний перець

ДЛЯ ГУАКАМОЛЕ

  • 2 стиглі авокадо середнього розміру, нарізати кубиками
  • 2 ч. л. свіжого соку лайма
  • 1 ч. л. дрібно рубаного часнику
  • 1/4 ч.л. крупної морської солі

 

  • 10 тортилій із пшеничного борошна (25 см)
  • 450 г тертого чеддера