1. Крабове м'ясо змішайте з базиліком, половиною лимонної цедри, чилі, сіллю та перцем. Влийте лимонний сік, добре перемішайте.

2. Змішайте вершки з цедрою, що залишилася.

3. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямого середнього жару.

4. Викладіть тортильї на обробну дошку. На одну половинку кожного коржика покладете приправлене пряною сумішшю крабове м'ясо, авокадо, помідори та сир. Накрийте начинку іншою половинкою тортильї так, щоб вийшло півколо, злегка притисніть по краях і змастіть тонким шаром олії. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Смажте кесадільї під кришкою в режимі прямого середнього жару 2-4 хвилини, поки не розплавиться сир і на коржиках не утворюються характерні для гриля смужки. За цей час один раз обережно переверніть. Кожну кесаділью розріжте на три-чотири частини та подавайте з вершками.

  • 500 г крабового м'яса
  • 40 г дрібно нарізаного базиліку
  • Дрібно натерта цедра та сік 2 лимонів
  • 1 ст. л. дрібно нарізаного стручка перцю чилі (краще халапеньо)
  • 1/2 ч. л. крупної морської солі
  • 1/4 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
  • 125 г вершків
  • 6 тортилій із пшеничного борошна (20 см)
  • 2 стиглих авокадо без кісточок, очистити та нарізати кубиками
  • 200 г помідорів, нарізати дрібними кубиками
  • 250 г м'якого чеддера, натерти на тертці
  • Оливкова олія