1. Перемішайте всі інгредієнти гірчиці. Накрийте та залиште при кімнатній температурі.
  2. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямого та непрямого сильного жару. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Цибулю та ковбаски покладіть у великий піддон, залийте сидром. Поставте піддон у зону прямої сильної жари (рідина повинна злегка кипіти). Накрийте кришкою гриль і намагайтеся відкривати її якомога рідше. Тушіть ковбаски 20 хвилин, перевертаючи час від часу. Вони повинні набути рівномірного відтінку і не виглядати сирими. Якщо рідина кипить надто сильно, переставте піддон із ковбасками в зону непрямої спеки, щоб вони не луснули.
  3. Зменште температуру в грилі до середньої. Дістаньте ковбаски та перекладіть у другий піддон. Злийте з цибулі сидр через сито, тримаючи його над піддоном з ковбасками (сидр не дасть ковбаскам охолонути, поки ви карамелізуватимете цибулю). Знову покладіть цибулю у піддон і змішайте з коричневим цукром. Карамелізуйте цибулю під кришкою, помішуючи час від часу, в режимі прямої середньої спеки 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Переставте цибулю в зону непрямого жару, щоб вона не охолола.
  4. Дістаньте ковбаски з сидру та обсмажуйте 6-8 хвилин до золотистого кольору в режимі прямої середньої спеки. Переверніть один-два рази, щоб вони рівномірно підрум'янилися з усіх боків. Коли ковбаски будуть майже готові, підсмажте булочки.
  5. Покладіть ковбаски в булочки і приправте гірчицею. Додайте карамелізовану цибулю та пару тонких скибочок яблука. Подавайте на стіл у гарячому вигляді.
  • 2 ст. л. яблочного повидла
  • 2 ст. л. дижонской горчицы
  • 2 ст. л. зерниаой горчицы
  • 2 маленькие бутылки (по 0,33 л) сидра
  • 2 средние луковицы, разрезать пополам и нарезать ломтиками толщиной 0, 5 см
  • 5 колбасок для жарки, наколоть в нескольких меаах 1 ст. л. коричневого сахара
  • 5 длинных булочек, разрезать вдоль пополам
  • 2 яблока сорта г ренни смит, удалить семена, нарезать тонкими ломтиками