1. Ретельно перемішайте усі інгредієнти маринаду.

2. Викладіть філе на тарілку і рівномірно з обох сторін змастіть маринадом. Накрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 1-2 години.

3. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямої середньої спеки.

4. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Покладіть філе гладкою стороною на гриль і готуйте під кришкою в режимі прямого середнього жару протягом 8-12 хвилин, до повної готовності (філе має бути щільною консистенцією). Один-два рази переверніть. Зніміть з гриля та подавайте.

 

ДЛЯ МАРИНАДУ

  • 4 ст. л. оливкової олії
  • Дрібно натерта цедра та сік 2 лимонів
  • 1 ст. л. сушеного орегано
  • 1 ст. л. дрібно рубаного часнику
  • 2 ч. л. меленої паприки
  • 1+1/2 ч.л. великої морської солі
  • 1/2 ч. л. свіжомеленого чорного перцю

 

  • 6 курячих філе, кожне по 170 г