1. Ретельно перемішайте усі інгредієнти маринаду.
2. Викладіть філе на тарілку і рівномірно з обох сторін змастіть маринадом. Накрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 1-2 години.
3. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямої середньої спеки.
4. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Покладіть філе гладкою стороною на гриль і готуйте під кришкою в режимі прямого середнього жару протягом 8-12 хвилин, до повної готовності (філе має бути щільною консистенцією). Один-два рази переверніть. Зніміть з гриля та подавайте.
ДЛЯ МАРИНАДУ
- 4 ст. л. оливкової олії
- Дрібно натерта цедра та сік 2 лимонів
- 1 ст. л. сушеного орегано
- 1 ст. л. дрібно рубаного часнику
- 2 ч. л. меленої паприки
- 1+1/2 ч.л. великої морської солі
- 1/2 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
- 6 курячих філе, кожне по 170 г