1. Перемішайте усі інгредієнти пряної суміші. Обваляйте плечові частини крила в пряній суміші так, щоб вони з усіх боків були рівномірно покриті прянощами.

2. Підготуйте гриль для роботи в режимі непрямого середнього жару.

3. У невеликій каструлі з важким дном з'єднайте всі інгредієнти глазурі. Нагрівайте на сильному вогні, поки олія не розтопиться. Зніміть каструлю з вогню, відразу перелийте глазур в інший посуд і остудіть.

4. Дерев'яні тріски обсушіть і розподіліть на вугіллі або, слідуючи рекомендаціям виробника, покладіть у коптильну камеру газового грилю. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Готуйте драмети під кришкою в режимі непрямої середньої спеки 20-30 хвилин (м'якіть на кісточках не повинен бути рожевим). Один раз переверніть. За останні 20 хвилин кілька разів змастіть драмети глазур'ю. Зніміть з гриля та одразу подавайте.

ДЛЯ ПРЯНОЇ СУМІШІ

  • 1 ст. л. меленої копченої паприки
  • 2 ч. л. гірчичного порошку
  • 1 ч. л. великої морської солі
  • 1/2 ч. л. гранульованого часнику
  • 1/2 ч. л. гранульованої цибулі
  • 1/4 ч.л. молотого чилі

 

  • 20 драметів (плечова частина курячого крила), всього 1, 5 кг

ДЛЯ ГЛАЗУРІ

  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ст. віскі
  • 1 ст. харчового сиропу із цукрових буряків
  • 1 ст. л. вершкового масла