1. Перемішайте всі інгредієнти ремуладу. Накрийте соус харчовою плівкою і до подачі приберіть в холодильник.

2. Нагрійте деко в режимі непрямого сильного жару протягом 10 хвилин.

3. Креветки вмочіть у масло, посипте креольською сумішшю, викладіть на деко і готові під кришкою в режимі прямого сильного жару 2-4 хвилини. Один раз переверніть. Готові креветки зніміть із гриля.

4. Булочки для хот-догів викладіть розрізом вниз і злегка підрум'яньте в режимі прямого сильного жару протягом 30-60 секунд. Обидві половинки кожної булочки намажте ремуладом, на одну викладете лист салату, помідори та креветки, накрийте іншою половинкою. Подавайте сендвічі теплими.

ДЛЯ РЕМУЛАДУ

  • 125 мл майонезу
  • 2 ст. л. креольської чи діжонської гірчиці
  • 2 ст.л. дрібно нарізаних маринованих огірків
  • 1 ст. л. тертого кореня хрону
  • 2 ч. л. дрібно рубаного естрагону
  • 1 ч. л. дрібно нарізаного часнику
  • 1/2 ч. л. соусу чилі середньої гостроти (або за смаком)
  • 1/2 ч. л. меленої солодкої паприки
  • 1/4 ч.л. свіжомеленого чорного перцю
  • 1/2 ч. л. великої морської солі

 

  • 600 г очищених креветок (калібр 21/30)
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. креольської пряної суміші
  • 6 булочок для хот-догів, надрізати вздовж навпіл
  • 200 г тонко нарізаного салату айсберг
  • 4 стиглі помідори, нарізати скибочками