1. Перемішайте всі інгредієнти ремуладу. Накрийте соус харчовою плівкою і до подачі приберіть в холодильник.
2. Нагрійте деко в режимі непрямого сильного жару протягом 10 хвилин.
3. Креветки вмочіть у масло, посипте креольською сумішшю, викладіть на деко і готові під кришкою в режимі прямого сильного жару 2-4 хвилини. Один раз переверніть. Готові креветки зніміть із гриля.
4. Булочки для хот-догів викладіть розрізом вниз і злегка підрум'яньте в режимі прямого сильного жару протягом 30-60 секунд. Обидві половинки кожної булочки намажте ремуладом, на одну викладете лист салату, помідори та креветки, накрийте іншою половинкою. Подавайте сендвічі теплими.
ДЛЯ РЕМУЛАДУ
- 125 мл майонезу
- 2 ст. л. креольської чи діжонської гірчиці
- 2 ст.л. дрібно нарізаних маринованих огірків
- 1 ст. л. тертого кореня хрону
- 2 ч. л. дрібно рубаного естрагону
- 1 ч. л. дрібно нарізаного часнику
- 1/2 ч. л. соусу чилі середньої гостроти (або за смаком)
- 1/2 ч. л. меленої солодкої паприки
- 1/4 ч.л. свіжомеленого чорного перцю
- 1/2 ч. л. великої морської солі
- 600 г очищених креветок (калібр 21/30)
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. креольської пряної суміші
- 6 булочок для хот-догів, надрізати вздовж навпіл
- 200 г тонко нарізаного салату айсберг
- 4 стиглі помідори, нарізати скибочками