1. Перемішайте усі інгредієнти пряної суміші. Філе риби натріть пряною сумішшю, змастіть тонким шаром масла, накрийте харчовою плівкою або кришкою і приберіть в холодильник.

2. Перемішайте інгредієнти капустяного салату.

3. Підготуйте гриль для роботи в режимі прямого жару. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Готуйте філе під кришкою в режимі прямої спеки 4 хвилини, до тих пір, поки вони не будуть легко зніматися з ґрат лопаткою. Переверніть і смажте ще 2-3 хвилини. Готові філе викладіть на тарілку. Тортильї підігрійте протягом 30-60 секунд у режимі прямого сильного жару, один раз переверніть.

4. Одне рибне філе розділіть на великі шматочки, викладіть на половинку тортильї, зверху покладіть порцію салату. Поверніть тортилью, підгинаючи краї всередину. Також згорніть інші роли, розріжте їх навпіл. Подавайте теплими або охолодженими до кімнатної температури.

ДЛЯ ПРЯНОЇ СУМІШІ

  • 1/2 ч. л. меленого чилі
  • 1/2 ч. л. меленої зіри
  • 1/2 ч. л. великої морської солі
  • 1/4 ч. л. кайєнського перцю
  • 1/4 ч. л. меленої кориці

 

  • 4 філе палтуса або лосося зі шкірою, кожне по 200 г, товщиною 3 см
  • Рослинна олія

ДЛЯ КАПУСТЯНОГО САЛАТУ

  • 300 г білокачанної капусти, дуже тонко нашаткувати
  • 4 ст. л. крупно нарізаної кінзи
  • 4 ст. л. майонезу
  • 2 ст. л. свіжого соку лайма
  • 2 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. дрібно нарізаного стручка чипотлі в соусі адобо (вгорі)
  • 1/2 ч. л. крупної морської солі

 

  • 6 тортилій із пшеничного борошна (25-30 см)