- Перемішайте руками усі інгредієнти м'ясного рулету.
- Розділіть фарш навпіл і сформуйте два рулети завдовжки 15-18 см і шириною приблизно 10 см. Викладіть рулети на деко. Підготуйте гриль для роботи в режимі непрямого жару (від середнього до слабкого).
- Змішайте соус барбекю із кетчупом. Змастіть кожен рулет 3 ст. л. цього соусу. Соус, що залишився подайте пізніше разом з рулетом.
- Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Використовуючи металевий тримач, встановіть лист з рулетами на ґрати. Готові під кришкою 50-60 хвилин у режимі непрямої спеки (від середньої до слабкої). Термометр, вставлений всередину кожного рулету, повинен показувати температуру трохи нижче за 70 °С. Зніміть рулети з гриля і дайте їм постояти 10-15 хвилин:за цей час м'ясо повністю дійде до готовності, а його внутрішня температура трохи підвищиться. Наріжте рулети скибочками в палець завтовшки та подавайте із соусом.
ГОТУЄМО СЕНДВИЧІ З М'ЯСНИМ РУЛЕТОМ
Скибочки рулету змастіть з обох сторін соусом, що залишився та готовте на грилі під кришкою 4-6 хвилин у режимі прямого слабкого жару (120-175 °С). Один раз переверніть. Покладіть кожну скибочку рулету між двома шматочками батона або хліба для сендвічів. За бажанням на скибочку рулету можна покласти пластинку розплавленого сиру.
ДЛЯ М'ЯСНОГО РУЛЕТУ
- 600 г яловичого фаршу
- 600 г свинячого фаршу
- 100 г панку (японська панірувальна суміш)
- 2 цибулини, нарізати дрібними кубиками
- 1 велике яйце
- 1 ч. л. вустерського соусу
- 1 ч. л. гранульованого часнику
- 1 ч. л. сушеного естрагону
- 1 ч. л. крупної морської солі
- 1 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
ДЛЯ СОУСУ
- 120 мл готового соусу барбекю
- 4 ст. л. кетчупу