Рецепти

  • ГРУДИНКА ПО-АМЕРИКАНСЬКИ

  • ЯЛОВИЧИНА З СОУСОМ З ЧЕРВОНОГО ВИНА

  • ЯЛОВИЧИНА У КОРИНЦІ З ТРАВ ІЗ СОУСОМ З БІЛОГО ВИНА І ВЕРШКІВ

  • ЯЛОВИЧИНА ПО-ГАВАЙСЬКИ З АПЕЛЬСИНОВИМ СОУСОМ

  • НІЖКА ЯГНЯТИ ПО-МАРОККАНСЬКИ

  • ЯЛОВ’ЯЧІ РЕБЕРЦЯ З СОУСОМ БАРБЕКЮ

  • ЯЛОВ’ЯЧІ РЕБРИШКИ БАРБЕКЮ ПО-КОРЕЙСЬКИ

  • СТЕЙКИ З ЛОПАТКИ ЯГНЯТИ З РАТАТУЄМ І ПРЯНИМ ОЛІЄМ

  • ВІДБИВНІ З М’ЯСА ЯГНЯТИ В УЗБЕКСЬКОМУ МАРИНАДІ

  • ВІДБИВНІ З М’ЯСА ЯГНЯТИ З ІНДІЙСЬКИМИ ПРЯНОСТЯМИ

  • КАРЕ ЯГНЯТИ З АПЕЛЬСИНОВО-ГРАНАТОВИМ СИРОПОМ

  • ТЕЛЯЧІ ВІДБИВНІ У КОРИНЦІ З БІЛИХ ГРИБІВ З МАСКАРПОНЕ

  • ШАШЛИК З М’ЯСА ЯГНЯТИ ІЗ ДЗАДИКИ

  • Шашлик з яловичини з соусом фінадені

  • ШАШЛИК З ЯЛОВИЧИНИ ПО-АРГЕНТИНСЬКИ З СОУСОМ ЧИМІЧУРІ

  • РУЛЕТИ З ФЛАНК-СТЕЙКУ

  • ФЛАНК-СТЕЙК ПО-АЗІАТСЬКИ З ЗЕЛЕНОЮ ПОПАЖЕМ І ГОМАСІО

  • БІСТРО-СТЕЙКИ З ГІРНИЧНИМ СОУСОМ

  • КАРНІ АСАДА. З САЛАТОМ ІЗ ФАСОЛІ І АВОКАДО

  • СКИРТ-СТЕЙКИ З ДРІБНОЮ КАРТОПЛЕЮ ТА ФЕТОЮ

  • ПОРТЕРХАУС-СТЕЙКИ З ПРЯНИМ МАСЛОМ

  • ФІЛЕ-МІНЬЙОН З АРОМАТОМ ЧАЮ І ШАМПІНЬЙОНАМИ У ВЕРШНОКОМУ МАСЛІ

  • РИБАЙ-СТЕЙКИ НА КІСТОЧЦІ У ЧАСНОЧНІЙ КОРИНЦІ З БРОККОЛІ

  • П’ЯДИНА ІЗ СТЕЙКОМ І ГОРГОНЗОЛОЮ

  • РІБАЙ-СТЕЙКИ І САЛЬСА З ЧІЛІ

  • РІБАЙ-СТЕЙКИ У КОРИНЦІ З ЕСПРЕССО І ЧІЛІ

  • ЕСКАЛОПИ З ЯЛОВИЧИНИ З СИРОМ

  • САЛАТ З ГРІНКАМИ ТА СТЕЙКОМ

  • СЕНДВИЧІ ЗІ СТЕЙКОМ, ЦИБУЛЕЮ ТА СМЕТАНОЮ З ХРІНОМ

  • СТРІПЛОЙН ІЗ СОУСОМ ЕСПРЕССО

  • ХОТ-ДОГИ З МАРИНОВАНОЮ ЦИБУЛЕЮ

  • М’ЯСНИЙ РУЛЕТ

  • ФРИКАДЕЛЬКИ З М’ЯСА ЯГНЯТИ З ГРЕЦЬКИМ САЛАТОМ ТА М’ЯТНИМ ЙОГУРТОМ

  • БУРГЕРИ З М’ЯСА ЯГНЯТИ З ПАСТОЮ З ОЛИВОК І КОЗЯЧИМ СИРОМ

  • КЮФТА В ПІТІ З САЛАТОМ З ОГІРКІВ І ПОМІДОРІВ

  • ПАРИЖСЬКІ БУРГЕРИ З БРІ І ЛУКОМ-ШАЛОТОМ

  • БУРГЕРИ З ЧЕРВОНИМ ВИНОМ НА ФОКАЧІ З РОЗМАРИНОМ

  • БУРГЕРИ «КАЛІФОРНІЯ» З СОУСОМ

  • Класичний бургер на житньому хлібі

  • ГРУДИНКА У СОУСІ З ЗЕЛЕНОГО ЧІЛІ

  • ГРУДИНКА У ТАМАРИНДОВІЙ ГЛАЗУРІ

  • СПЕЙРРІБС У КИСЛО-СОЛОДКОМУ СОУСІ БАРБЕКЮ

  • СПЕЙРРІБС В ГЛАЗУРІ З ІМБІРЕМ ТА СОЄВИМ СОУСОМ

  • БЕБІ БЕК РІБС, СМАЖЕНІ СТОПКОЮ

  • БЕБІ БЕК РІБС З ЯБЛУЧНИМ СОУСОМ

  • СВИНА ЛОПАТКА ПО-ПІВДЕННОАМЕРИКАНСЬКИ

  • Свиняча лопатка А-ЛЯ ПОРКЕТТА

  • Сендвічі зі свининою

  • Буженина з соусом зі смородини

  • БУРГЕРИ З ІНДИЧКИ З КАПУСНИМ САЛАТОМ

  • БУРГЕРИ З ІНДИЧКИ НА КЛЕНОВИХ ДОШЕЧКАХ

  • КОПЧЕНА ІНДИЧКА ПІД СОУСОМ З ВІСКІ

  • ГРУДКА ІНДИЧКИ В БЕКОНІ З НАЧИНКОЮ З ПРЯНИХ ТРАВ

  • КУРКА З МУСКАТНИМ ГОРІХОМ

  • КУРКА З АПЕЛЬСИНОМ ТА ЕСТРАГОНОМ

  • КУРКА В АБРИКОСОВІЙ ГЛАЗУРІ

  • КУРКА НА ПИВНІЙ БАНЦІ

  • КУРКА «ХУЛІ-ХУЛІ» ПО-ГАВАЙСЬКИ

  • Курча, мариноване у віскі, з соєвим соусом і медом

  • САЛАТ З КАЛЬМАРІВ

  • КАЛЬМАРИ ПО-ТАЙСЬКИ

  • ФОРЕЛЬ НА КЕДРОВОЇ ДОШЕЧЦІ З САЛАТОМ З РУККОЛИ, ФЕНХЕЛЯ ТА АПЕЛЬСИНІВ

  • ФОРЕЛЬ, МАРИНОВАНА В САКЕ

  • ПОЛОСАТИЙ ОКУНЬ ПО-МАРОККАНСЬКИ

  • РИБА ПО-МЕКСИКАНСЬКИ

  • МОРСЬКИЙ ОКУНЬ У БУЛЬЙОНІ З КОКОСОВОГО МОЛОКА

  • ВУГІЛЬНА РИБА У БАНАНОВИХ ЛИСТЯХ З ІМБІРЕМ І МІСО

  • ЕСКАБЕЧЕ З МЕЧ-РИБОЮ

  • РИБА В КАРИБСЬКОМУ МАРИНАДІ З ЦИТРУСОВИХ

  • Коржики з трьома видами начинки

  • БАТАТ У КОКОСОВОЇ ГЛАЗУРІ

  • КАРТОПЕЛЬНИЙ САЛАТ З ПЕСТО З ФІСТАШОК

  • ФЕНХЕЛЬ З ФОНТИНОЮ

  • Буряк з гарбузовим насінням і фетою

  • ГАРБУЗ У ГЛАЗУРІ З МЕДА І КАРРІ

  • ВЕГЕТАРІАНСЬКІ СЕНДВИЧІ З ВЯЛЕНИМИ ПОМІДОРАМИ

  • ДІП З БАКЛАЖАНІВ

  • ФАРШОВАНІ ЧИЛІ З ТОМАТНОЮ САЛЬСОЮ І ГУАКАМОЛЕ

  • СТЕЙКИ З ТОФУ З САЛАТОМ З МОРКОВИ І КЕШЮ

  • БРІ У ВИНОГРАДНИХ ЛИСТЯХ З САЛЬСОЮ З ВИНОГРАДУ

  • САЛАТ ІЗ ГРУШ З ШИНКОЮ І СОУСОМ ВІНЕГРЕТ З ШАМПАНСЬКОГО

  • ПІСОЧНЕ ПЕЧИВО З ПЕРСИКАМИ

  • ПОЛУНИЦЯ З АПЕЛЬСИНОВИМ ЛІКЕРОМ

  • ПАННА КОТТА З ПАХТИ З ІНЖИРОМ

  • БАНАНОВИЙ ПОВІТРЯНИЙ ПИРІГ

  • БАНАНОВИЙ ФОСТЕР

  • ІМБІРНА КЛАДКА З АБРИКОСАМИ

  • ЯБЛУКА НА СЛОЙКАХ

  • АНАНАСОВИЙ ПИРОГ-ПЕРЕВЕРТИШ

    Grill Master
    Ваш кошик порожнійПовернення до магазину