Цибулини, видаливши верхівку і донце, розріжте вздовж навпіл, потім наріжте тонкими півкільцями. Перемішайте оцет із цукром, сіллю та прянощами до повного розчинення цукру та солі. Полийте цибулю цим маринадом, добре перемішайте. Витримайте за кімнатної температури 3 години, помішуючи час від часу, потім дайте маринаду стекти.
Зробіть на ковбасках кілька косих надрізів.
Підготуйте гриль для роботи в режимі прямого жару. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Готуйте ковбаски під кришкою в режимі прямого середнього жару 5-7 хвилин, поки вони не підрум’яняться і не окриються легким візерунком від решітки гриля. Перевертайте час від часу.
Вкладіть ковбаски в булочки, за бажанням додайте гірчицю або кетчуп. Зверху розкладіть цибулю та одразу подавайте.
ІНГРЕДІЄНТИ
ДЛЯ ЦИБУЛІ
1 невелика біла або жовта цибулина
1 невелика червона цибулина
120 мл яблучного оцту
120 мл винного або іншого натурального оцту
120 г цукру
1 ст. великої морської солі
2 ч. л. насіння селери
1 ч. л. пластівців червоного чилі
8 ковбасок для хот-догів з яловичого фаршу, кожна по 100 г