Розберіть реберця. Для цього покладіть їх на обробну дошку м’ясною стороною вгору. Відріжте кінці вздовж жирового прошарку, що відокремлює м’ясисті реберця від жорсткої частини. Переверніть реберця і зріжте тверде м’ясо по всій довжині, а також з вузької частини реберної пластини (ці шматки можна посмажити окремо, але вони будуть не такими ніжними, як реберця). Зніміть тонку плівку із внутрішньої сторони реберної пластини.
Покладіть реберні пластини на велике деко одну поруч з іншою і полийте маринадом. Переверніть пластини, щоб вони були рівномірно покриті маринадом. Накрийте харчовою плівкою і поставте на 3 години в холодильник, іноді перевертайте. Дістаньте ребра, залишки маринаду злийте і зберігайте. Перед приготуванням витримайте реберця при кімнатній температурі не менше 30 хвилин.
Смажте реберця 2 години під кришкою в режимі непрямого слабкого жару. Зніміть з гриля, змастіть з обох боків марина будинок, загорніть у фольгу і продовжуйте смажити ще 2-3 години, щоб м’ясо відставало від кінчиків кісток як мінімум на 6 мм і стало настільки ніжним, щоб його можна було відділяти руками.
Знову загорніть реберця у фольгу, покладіть на лист і залиште на 30 хвилин, потім наріжте і подавайте