dish image 56

СПЕЙР РІБС В ГЛАЗУРІ З ІМБІРЕМ ТА СОЄВИМ СОУСОМ

  • КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ

    НA 6 ПОРЦІЙ
  • ЧАС ПІДГОТОВКИ

    30 ХВИЛИН
  • ЧАС МАРИНУВАННЯ

    3 ГОДИНИ
  • РЕЖИМ СМАЖЕННЯ

    НЕПРЯМИЙ СЛАБИЙ ЖАР (ПРИБЛИЗНО 150 °С)
  • ЧАС СМАЖЕННЯ

    4-5 ГОДИН

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Перемішайте усі інгредієнти маринаду.
  2. Розберіть реберця. Для цього покладіть їх на обробну дошку м’ясною стороною вгору. Відріжте кінці вздовж жирового прошарку, що відокремлює м’ясисті реберця від жорсткої частини. Переверніть реберця і зріжте тверде м’ясо по всій довжині, а також з вузької частини реберної пластини (ці шматки можна посмажити окремо, але вони будуть не такими ніжними, як реберця). Зніміть тонку плівку із внутрішньої сторони реберної пластини.
  3. Покладіть реберні пластини на велике деко одну поруч з іншою і полийте маринадом. Переверніть пластини, щоб вони були рівномірно покриті маринадом. Накрийте харчовою плівкою і поставте на 3 години в холодильник, іноді перевертайте. Дістаньте ребра, залишки маринаду злийте і зберігайте. Перед приготуванням витримайте реберця при кімнатній температурі не менше 30 хвилин.
  4. Підготуйте гриль для непрямого слабкого жару. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою.
  5. Смажте реберця 2 години під кришкою в режимі непрямого слабкого жару. Зніміть з гриля, змастіть з обох боків марина будинок, загорніть у фольгу і продовжуйте смажити ще 2-3 години, щоб м’ясо відставало від кінчиків кісток як мінімум на 6 мм і стало настільки ніжним, щоб його можна було відділяти руками.
  6. Знову загорніть реберця у фольгу, покладіть на лист і залиште на 30 хвилин, потім наріжте і подавайте

ІНГРЕДІЄНТИ

ДЛЯ МАРИНАДУ

  • 120 г коричневого цукру
  • 125 мл соєвого соусу
  • 125 мл кетчупу
  • 125 мл сухого шеррі
  • 2 ст. л. дрібно нарізаного свіжого імбиру
  • 0,5  ч. л. дрібно рубаного часнику

 

  • 2 пластини реберець, кожна по 2 кг
    Grill Master
    Ваш кошик порожнійПовернення до магазину