1. Змішайте сир з панірувальними сухарями та солодким перцем. Додайте дрібно нарізаний часник і свіжу зелень, посоліть, поперчіть, перемішайте.
  2. Покладіть фланк-стейк на обробну дошку. Гострим ножем паралельно волокнам зробіть поздовжній розріз, щоб стейк можна було розгорнути, як книжку . Те ж саме проробіть з другим фланк-стейком.
  3. Підготуйте гриль для роботи в режимі середнього жару.
  4. Поступово розподіліть по стейку начинку, залишивши вільними краї (від верхнього краю відступіть на більшу відстань). Якщо начинки виявиться занадто багато, не намагайтеся використовувати її всю, інакше начинка випадатиме і буде складно згорнути рулет. Щільно згорніть стейк рулетом і перев'яжіть кулінарною ниткою, обмотуючи через кожні 5 см. Змастіть олією, посоліть і поперчіть. Так само підготуйте другий рулет.
  5. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою. Смажте рулет під кришкою в режимі непрямої середнього жару до бажаного ступеня готовності (20-30 хвилин - слабкий ступінь прожарювання, м'ясо всередині залишається яскраво-рожевим). За цей час переверніть м'ясо один раз. Перекладіть рулет на обробну дошку, загорніть у фольгу та залиште на 10  хвилин.
  6. Наріжте рулети скибочками товщиною 1,5-2 см і відразу подайте.
  • 80 г розфарбованої фети
  • 80 г панірувальних сухарів
  • 1 стручок червоного солодкого перцю, обсмажити на грилі та нарізати кубиками
  • 1 крупний зубчик часнику
  • 5 ст. л. рубаної зелені петрушки
  • 1 ст. л. свіжого чебрецю
  • 1\2 ч. л. крупної морської солі
  • 1\4 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
  • 2 фланк-стейки з пашини, кожен по 700 г
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • крупна морська сіль
  • свіжемелений чорний перець