- Перемішайте усі інгредієнти салату. Накрийте салат харчовою плівкою або кришкою та приберіть у холодильник.
- Змішайте фарш з яблучним пюре, додайте соус чилі, посоліть, поперчіть. Сформуйте з фаршу чотири бургери завтовшки 2 см. Великим пальцем або чайною ложкою зробіть у центрі кожного з них невелике заглиблення.
- Підготуйте гриль для роботи прямого середнього жару. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою.
- Смажте бургери під кришкою в режимі прямого середнього жару 12-1 5 хвилин до повної готовності. Після того як бургери будуть легко відставати від ґрат, переверніть їх один раз. Незадовго до готовності бургерів покладіть на гриль булочки зрізом униз і підрум'яньте їх у режимі прямої середньої спеки. Викладіть на булочки бургери, капустяний салат і одразу подавайте на стіл.
- ДЛЯ КАПУСТЯНОГО САЛАТУ
- 200 г білокачанної капусти, дрібно нашаткувати
- 1\2 кислого зеленого яблука, натерти на крупній тертці
- 1 середня морква, натерти на крупній тертці
- 2 ст. л. дрібно рубаного свіжого естрагону
- 2 ст. л. яблучного оцту
- 1 ст. л. цукру
- 1\2 ч. л. насіння селери
- 1\4 ч. л. крупної морської солі
- ДЛЯ БУРГЕРІВ
- 750 г свинячого фаршу
- 6 ст. л. яблучного пюре
- 1\2 ч.л. великої морської солі
- 1 ч. л. соусу чилі середньої гостроти
- 1\2 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
- 4 булочки для бургерів