1. Перемішайте усі інгредієнти салату. Накрийте салат харчовою плівкою або кришкою та приберіть у холодильник.
  2. Змішайте фарш з яблучним пюре, додайте соус чилі, посоліть, поперчіть. Сформуйте з фаршу чотири бургери завтовшки 2 см. Великим пальцем або чайною ложкою зробіть у центрі кожного з них невелике заглиблення.
  3. Підготуйте гриль для роботи прямого середнього жару. Очистіть решітку гриля спеціальною щіткою.
  4. Смажте бургери під кришкою в режимі прямого середнього жару 12-1 5 хвилин до повної готовності. Після того як бургери будуть легко відставати від ґрат, переверніть їх один раз. Незадовго до готовності бургерів покладіть на гриль булочки зрізом униз і підрум'яньте їх у режимі прямої середньої спеки. Викладіть на булочки бургери, капустяний салат і одразу подавайте на стіл.
  • ДЛЯ КАПУСТЯНОГО САЛАТУ
  • 200 г білокачанної капусти, дрібно нашаткувати
  • 1\2 кислого зеленого яблука, натерти на крупній тертці
  • 1 середня морква, натерти на крупній тертці
  • 2 ст. л. дрібно рубаного свіжого естрагону
  • 2 ст. л. яблучного оцту
  • 1 ст. л. цукру
  • 1\2 ч. л. насіння селери
  • 1\4 ч. л. крупної морської солі
  • ДЛЯ БУРГЕРІВ
  • 750 г свинячого фаршу
  • 6 ст. л. яблучного пюре
  • 1\2 ч.л. великої морської солі
  • 1 ч. л. соусу чилі середньої гостроти
  • 1\2 ч. л. свіжомеленого чорного перцю
  • 4 булочки для бургерів